tiistai 8. elokuuta 2017

Vuokrausleiri

Loppukevät sujui normaalisti, kävin ratsastamassa kaksi kertaa viikossa, toisen Tortolassa, toisen Korpikylässä. Kesällä tunnit ovat jatkuneet Korpikylässä, Tortolan ollessa leiriläisten käytössä.


Tortolasta laitumelta.


Heinäkuun viimeisen viikon olin ratsastusleirillä Tortolassa. Leiri oli vuokrausleiri, eli päivään sisältyi kolme tuntia ratsastusta. Kaksi tunneista oli ohjattuja, yksi itsenäinen. Minulla oli vuokralla Roosa, ihana mummoheppa <3 Tunnit menivät oikein mukavasti, ja ilmatkin oli suht hyvät. Kerettiin käymään maastossa, vääntämään koulua ja menemään puomeja. Jotkut halusivat hypätä niin normaali rataesteitä että maastoesteitä. Minä jätin nuo välistä :D


Väsynyt mummo <3


Viimeisenä päivänä oli kahdet kisat. Ekat oli koulukisat, tosin voittajia ei ilmoitettu, joka oli hyvä juttu :D Toiset kisat oli maastossa, missä piti löytää kirjaimia kartan avulla ja muodostaa niistä sana. 

Koulurata meni meiltä ihan mönkään. Radalle päästyään Roosa meni aivan sekaisin. Vauhti koveni ja en saanut hevoseen oikeen tuntumaa. Verkassa oli mennyt ihan hyvin, mutta taitaa mummo kuumeta radalla aika paljon :D No, läpi sentään päästiin..

Maastorata alkoi ihan hyvin, vaikka kestikin löytää ensimmäisiä kirjaimia. Viidennen rastin jälkeen ei tajuttu mihin pitäisi mennä ja Roosa kääntyikin siinä sitten talliin päin. No, heppa oli jo tallin edessä enkä saanut sitä enää kääntymään takaisin oikeaan suuntaan. Siinä sitten tallityttö tuli apuun ja päästiin oikeeseen suuntaan :D Muut meni edellä pienen esteen laukassa ja Roosakin olisi halunnut. Onneksi ei tarvinnut, ja Roosasta pidettiin vielä kiinni ettei se olisi karannut mukaan. Mua itseäni pelottaa maastossa kovaa meneminen muutenkin. Maastokisassa sijoituttiin viimeisiksi, mutta saatiin silti ruusukkeet :) 




Oli kaikenkaikkiaan kiva leiri :) Ensi vuonna kuitenkin ajattelin mennä sennuleirille, ehkä issikkaleirille. Täytyy katella mitä sitten on tarjolla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti